Strona korzysta z plików coockies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Warunki dostępu i przechowywania można określić w ustawieniach Twojej przglądarki
• profesjonalne urządzenie do przetwarzania każdego rodzaju mięsa a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania
• wyposażony w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków nacinających wykonanych ze stali nierdzewnej,
• posiadający duży lej wlotowy umożliwiający szybkie i bezproblemowe przetwarzanie dużych i grubych porcji bez konieczności używania popychacza,
• przeznaczony do pracy ciągłej,
• preferowany do zastosowania w gastronomii, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego,
• zapewnia wysoki komfort użytkowania dzięki zaprojektowanej odpowiedniej wysokości wylotu,
• umożliwia prosty demontaż i łatwe czyszczenie,
• pozwala na łatwą i szybką wymianę modułu nacinającego,
• umożliwia tanią eksploatację,
• gwarantuje dużą niezawodność użytkową,
• zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy,
• zaprojektowany do zasilania jednofazowego 230 V.